BEATCROOKS (betekenis ~ criminelen). Bij een zoekactie heeft de politie 2 personen opgepakt. De arrestanten zijn bekenden van de politie die voor miljoenen euro’s aan confetti bij zich hadden, de mannen wilden het witwassen. Deze bende staat in het criminele feestmilieu bekend als de “Beatcrooks”.

Van confetti happen tot CO2 snuiven, de Beatcrooks komen je festival compleet rampeneren! Deze badboys freestylen met pompende beats in een dikke feest flow. Van schurende moombahton, guilty pleasures, rammende housebeats tot foute feestmuziek, happy hardcore en nog veel harder. Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd. Harder gaan kan niet!

De Beatcrooks combineren bekende melodieën en uplifting sounds met dikke beats. De LED Robot maakt het publiek compleet gek, spuit met CO2 gas en confetti!

Afgelopen jaren stonden ze naast honderden tentfeesten en dorpsfeesten op dikke festivals zoals: Hockeyloverz, het TT Festival Assen, Mega Party Weerselo en mainstage bij ApresSki met Mie!

Het optreden is inclusief unieke LED robot met special effects, deze Robot maakt het publiek compleet gek, spuit met CO2 gas en confetti!