Category: Niet gecategoriseerd

Vandaag nog meer geweldig nieuws voor jullie – Drie fantastische artiesten/acts die de line-up compleet maken!

⚡FRANS BAUER | ⚡LEAD | ⚡PIRATENBAND DONDERS.

Niemand minder dan FRANS BAUER komt 19 april naar Boerhaar om de boel op stelten te zetten. Laat je betoveren door de charme en klanken van deze onbetwiste Nederlandse zanger! Maar dat is niet alles! Op dezelfde avond zal de piratenband Donders het podium bestormen met hun onstuimige piratenhits.
Om zaterdag 20 april compleet te maken staat de band LEAD klaar om Boerhaar te laten trillen op zijn grondvesten.

Mis het niet! Blijf ons volgen voor meer updates en verrassingen. Binnenkort ons volledige programma en nieuws over de kaartverkoop #kpjfeestweeekend #fransbauer #leadmusic #piratenbanddonders🤪#hollandseavond @volgers